De nieuwe gemeenteraad

De kiezers hebben volgende mannen en vrouwen een zitje in de gemeenteraad gegeven:

LIJST 1785 : Maarten Mast, David De Valck, Steven Elpers, Julie Asselman, Mario Vandevelde, Tonia Abbeloos, Stefaan Van Den Eynde, Nathalie Hellinckx, Anne Del Piero en Chantal Mostaert (die Maggie De Block vervangt als gemeenteraadslid omdat die aan haar mandaat heeft verzaakt)

PRO MERCHTEM : Joris Verspecht, Toon Dours, Els Seghers, Luc Robberechts, Francis Wijns, Tom Vandenbossche  Wouter Robberechts

CD&V : Lien Casier, Toon Luypaert, Walter Teugels en Willem Maetens

N-VA : Tom Van Gestel, Reinhoud De Bosscher, Jean De Block

GROEN : Ludwig De Mesmaeker

In het totaal zitten er 7 vrouwen in de gemeenteraad en 14 nieuwkomers (de onderstreepte namen). Bij de oppositie zijn slechts twee ‘anciens’ gebleven: Joris Verspecht (PRO) en Ludwig De Mesmaeker (Groen).

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk