Zomerkiosk komt eraan

In Merchtem is er muzikaal en cultureel vertier, in aanloop naar de jaarlijkse kermis. Niet alleen worden de wekelijkse markten opgevrolijkt door leuke, herkenbare muziekjes. Vanaf dinsdag is er ook opnieuw zomerkiosk. The Siltwalkers Party Band, die afgelopen woensdag nog voor muzikaal amusement op de markt zorgden (zie foto), staan op dinsdag 31 juli op de zomerkiosk aan het August De Boeckhuis. Zij beloven alvast een paar verrassende gelegenheidszangers.

Om 19 uur is het echter eerst de beurt aan Music Time Peizegem. Een opwarmertje voor het feestelijk jubileumjaar dat ze volgend jaar mogen vieren. Na Music Time en de Stiltwalkers Partyband is er nog een steltengevecht. De bar wordt verzorgd door Via Via.

Op dinsdag 7 augustus wordt er vooral veel gezongen. Om 19 uur door het Parochiaal Mannekoor en om 19.45 uur door het gemengd koor CantiCorum. Om 20.30 zorgt de Koniklijke Harmonie St-Cecilia voor luchtige maar feestelijke muziek.

Op dinsdag 14 augustus trekt Zomerkiosk naar Peizegem, meer bepaald naar de speelplaats van kleuter- en lagere school Ten Bos. Vanaf 19 uur zijn er dansoptredens verzorgd door jeugddansgroep Gembada en vanaf 20.15 uur speelt coverband Fragiel de pannen van het dak.

Zomerkiosk 2018 wordt georganiseerd door de cultuurraad van Merchtem in samenwerking met het gemeentebestuur.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk