Zondag gratis nieuwjaarsconcert in Merchtem

Nieuwjaar vieren doe je niet alleen met gratis pintjes of jenevertjes. Het mag ook een beetje meer cultureel zijn. Daarom organiseert het gemeentebestuur van Merchtem volgende zondag een nieuwjaarsconcert in de Onze-Lieve-Vrouw-ter‚ÄĒNoodtkerk. Voor u speelt Symfonieorkest De Lier uit ‚Ķ Lier.

De Lier staat onder leiding van dirigent Rik Ghesquière, een muzikale duizendpoot die zijn sporen verdiende als musicus in het Brussels Philharmonic. Hij beheerst zowel klassiek als hedendaags en van hem mag je altijd wel iets onverwachts verwachten.

Naast het orkest zijn er twee geweldige solisten: sopraan Karen Vermeiren en tenor Willem Van der Heyden. Daarnaast is er nog een pittige verrassing die voorlopig geheim moet blijven. Anders is het natuurlijk geen verrassing meer!

Het concert is volledig gratis, het wordt aangeboden door het gemeentebestuur. Afspraak: zondag 21 januari van 17 tot 19 uur.

Symfonieorkest De Lier

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk