Heksentocht KWB

Schrik niet als je zaterdagavond in en om Merchtem groepen mensen ziet rondlopen met fakkels en in halloween vermomming: het zijn de deelnemers aan de Heksentocht van KWB Merchtem. Zij vertrekken op een (voorlopig) geheime locatie voor een tocht vol met weerwolven, geesten, heksen en vampieren. Zoals wel vaker de laatste jaren zijn alle plaatsjes jammer genoeg al bezet.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...