66-jarige vrouw dood aangetroffen in Kobbegem

Marie-Jeanne B (66) werd woensdagavond een buur dood aangetroffen in haar woning in Kobbegem. Diezelfde buur trof ook haar 68-jarige echtgenoot aan in de woning. De man werd overgebracht naar het ziekenhuis en kon nog niet verhoord worden. Volgens het parket is het niet uitgesloten dat het hier een gezinsdrama betreft. Een autopsie en het verhoor van de echtgenoot zouden klaarheid moeten scheppen. Volgens een aantal buurtbewoners had de man chronische geldproblemen. (Foto Google Street View)


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...