Merchtemse Kiekjes

De Zomerkiekjes werden Merchtemse Kiekjes maar onder de winnaars waren een paar echte ‘anciens’. Er werden 137 foto’s in vijf categorieën bekeken en beoordeeld door de juryleden Guido Breckx, Paul Keppens en Mario Van de Velde. In de categorie ‘Evenementen’ ging de eerste prijs naar Jean-Paul Van den Abeele. De eerste prijs voor ‘Ossel en Hamme’ ging naar Kristof De Plecker. In de reeks ‘Gebouwen’ ging de cheque van 125 euro naar Eddy Bogemans.

Bij de ‘Landschappen’ was Freddy De Winter de beste. Hij zou later ook tot ‘over all’ winnaar uitgeroepen worden. Bij ‘Verenigingen in Actie’ was Florence Biesemans de beste. Eddy Bogemans kaapte drie prijzen weg, Jean-Paul Van den Abeele en Freddy De Winter allebei twee. Deze laatste zou met zijn landschap met kolen tot ‘over all’ winnaar uitgeroepen worden.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...