Paasconcert Concordia met Jo Lemaire

Het paasconcert van Kon. Muziekvereniging Concordia kent een zeer lange traditie. En in de loop van die 35 jaar hebben er al heel wat gekende vedetten op het podium gestaan. Dat was vorige zondag niet anders. Jo Lemaire bracht er na de pauze een boeket uit haar omvangrijke repertoire met de muzikanten van Concordia als fel gewaardeerde begeleiding.

Voorzitter Marc Vanderstraeten heette iedereen welkom en presentator Pieter Vercauteren zorgde geregeld voor een humoristische noot.

Concordia zette de toon met grote composities van beroemdheden als Andrew LloydWebber en Richard Rodgers. Na de pauze werd plaats gemaakt voor een grote dame van de Belgische muziek. Jo Lemaire bracht een selectie van liederen uit haar internationale repertoire. Marc Weyers zorgde ervoor dat de samenwerking met ‘zijn’ Concordia vlekkeloos verliep.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk