Lenteconcert De Herleving

De Herleving is een bloeiende muziekvereniging die veel jongeren aanspreekt met moderne, levendige muziek. Naast de eigen muziekschool bestaat De Herleving uit de Fanfare en het Percussie-ensemble. Deze laatste mogen fier de titel van ‘wereldkampioen’ dragen.

De Herleving 2De Fanfare en het Percussie-ensemble mochten op hun lenteconcert van 15 april niemand minder dan zangeres Ingeborg ontvangen. Ze bracht een speciale act, begeleid door de percussionisten van De Herleving. Het concert zelf werd ingezet door de Fanfare. Zij brachten als eerste nummer ‘Smoke on The Water’ van Led Zeppelin, het nummer dat in dat zelfde weekend opnieuw de eerste plaats haalden in de Top 1000 Classics van Radio Eén.

Daarnaast was het de beurt aan de eigen zangeres Leen Muylaert om de aanwezigen met haar mooie stem te beroeren. Tijd om ook Ingeborg aan het werk te zien had onze fotograaf jammer genoeg niet want het was een zeer druk Paasweekend.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk