Voorzingers gezocht voor 'Vlaanderen Zingt'

 

De dienst Cultuur is op zoek naar dertig voorzingers die mee op het podium willen staan tijdens Vlaanderen Zingt op 9 juli. Jaarlijks laat Vlaanderen Zingt meer dan 200.000 mensen meezingen op pleinen en markten. ‘Mooi ‘t leven is mooi’ van Will Tura, ‘Ik hou van u’ van Noordkaap, ‘Liefde voor muziek’ van Raymond van het Groenewoud, maar ook ‘Hit the road Jack’ van Ray Charles, ‘Thank you for the music’ van ABBA, ‘Baby one more time’ van Britney Spears en ‘Wake me up’ van Avicii. De liedjes die op Vlaanderen Zingt gezongen worden, zijn heel divers en geschikt voor jong en oud. De cultuurdienst zoekt nu nog mensen die drie uur lang het podiumbeest willen uithangen samen met andere ambiancemakers. Inschrijven via cultuur@meise.be.

 

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise