Kerst in Merchtem, Ossel en Peizegem

Kerstmis zal dit jaar niet ongemerkt voorbij gaan in Merchtem. In WZC Ter Stelten was er een gezellige kerstmarkt, de dag daarna was er volop kerstshopping in de sporthal. Maar het is nog niet gedaan. Zie onze fotospecial op deze pagina.

Op zondag 17 december is er de allereerste winterhappening in het centrum van Peizegem. Vanaf 15 uur kan je genieten van een wintermarkt met tientallen standhouders, kermisattracties en kinderanimatie. Uiteraard kan je iets eten en drinken en er wordt muzikaal afgesloten met een Kreuners Tribute van Prozak. De organisatie is in handen van de nieuwe middenstandsvereniging Bedrijvig Boskant.

Op Tweede Kerstdag (26 december) kan je – nog steeds in Peizegem – genieten van een “meezingkerstconcert” van en met Cum Decore. Afspraak om 19 uur in de kerk O.L.V. Onbevlekt Ontvangen in Peizegem.

Diezelfde dag is er ook de Tweede Kerstmarkt in Ossel. Vanaf 16 uur kan je de standjes bezoeken van 25 standhouders et artisanale producten en geschenken, hapjes en drankjes. Je kan een mooie foto laten maken met de kerstman en er is een geschenkje voor elk kind. Om 19 uur is er een optreden van The White Owls en om 16 en 20 uur een optreden van Stephen Mc Queen in Café ’t Sas. Om 21 uur wordt in het organiserende café Ossel Star de start gegeven van het kerstbal.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk