Merchtemnaar Louis Vogue wint 45 Toeren

Merchtemnaar Lodewijk Germanes (artiestennaam Louis Vogue) was één van de vier winnaars van de DJ-wedstrijd 45 Toeren van de Provincie Vlaams-Brabant. In een eerste selectie waren acht DJ’s overgebleven. Zij mochten mee op bootcamp met de coaches The Mixfitz, Mensch erger je niet, Mophito en Raoul Belmans.

Na het bootcamp maakten de coaches hun ‘poulains’ bekend. Mensch erger je niet koos voor Louis Vogue, de artiestennaam van Merchtemnaar Lodewijk Germanes. De andere winnaars waren drie jongeren uit Leuven: DJ SKIPP, Rafiki en Alia.

Louis Germanes is 19, curator van de podcast Call for Cuts en student grafisch ontwerpen aan het LUCA in Brussel. Hij combineert disco met house, en speelde al eerder op de Brussels Electronic Marathon en We Bring You.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk