Soulutions stoppen ermee

The Soulutions, een band met heel wat roots in Merchtem en omliggende gemeenten, geeft zondag zijn laatste concert. 18 jaar zorgden zij voor opwindende en stomende vibes met funk, rock ’n roll en rythm ’n blues. Met een rijk repertoire van Elvis tot Wilson Pickett en van James Brown tot Tina Turner, trokken zij door het Vlaamse Land. Vaak traden ze op met Tanja Dexters als solo-act.

Zanger Pieter Van de Kerckhove, drie betoverende dames aan de backing vocals, stomende blazers, een pompende basgitaar, een disco gitarist, een bluespianist en een rock drummer. Samen vormden zij The Soulutions en zorgden ze voor ambiance op en voor het podium.

Wil je het allerlaatste optreden meemaken, haast je dan zondag als de bliksem naar het centrum van Nederokkerzeel (deelgemeente van Kampenhout). Om 20 uur geeft de band nog eenmaal ‘van jetje’, daarna gaat het podiumlicht voor hen definitief uit.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk