Minder supporters zien duivels verliezen (+ foto's)

Het was een trieste dag gisteren. De Rode Duivels slaagden er niet in een bres te slaan in de verdediging van de Azzuri en bovendien liet ook het weer zich van zijn meest triester kant zien. In Opwijk en Merchtem waren minder supporters opgedaagd dan twee jaar geleden bij het WK. Het dreigende weer was daar zeker de oorzaak van.

Toch verzamelden in het Spechteshof een paar honderd duivelse supporters voor het grote scherm dat – veiligheidshalve – opgesteld stond onder de grote luifel. In Merchtem aan de kerk was er aanzienlijk minder volk dat wat kouwelijk bij mekaar geklit was voor de kerk.

In Peizegem keek men liever ‘indoor’ naar de wedstrijd. In Ten Bos waren een honderdtal supporters aanwezig, in Den Tronk en in Het Leireken kwamen kleinere vriendengroepjes samen om naar de wedstrijd te kijken. De ontgoocheling was overal even groot. De Duivels zullen tegen Ierland en Zweden uit een ander vaatje moeten tappen willen zij doorstoten naar de finalerondes.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk