Startdag Met Belgerinkel naar de Winkel

In de gedrukte versie van Goeiedag (verschenen op woensdag 20 april) staat een erg vervelende fout, gebaseerd op foutieve informatie. Ons treft geen schuld maar we willen de foutieve informatie toch rechtzetten om onze lezers niet nodeloos uit hun bed te jaren op 29 april. De startdag van ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’ is niet 29 april maar 30 april.

Op zaterdagmorgen wordt om 9.30 uur aan het August De Boeckhuis verzameld voor een wandeltocht. De wandeltocht zal ongeveer anderhalf uur duren en komt langs een aantal deelnemende handelaars. Omstreeks 11.30 uur wordt iedereen aan het August De Boeckhuis verwacht voor een babbel en een drankje met muzikale omlijsting door  The Singing Puppets.

Inschrijven via cultuur@merchtem.be of via 052 38 12 06, ten laatste op 26 april 2016.

(Foto: het startmoment van Met Belgerinkel, 2014)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk