Paul Severs voor 800 Merchtemse senioren

Even had men in de seniorenraad getwijfeld of het seniorenfeest wel zou plaats hebben. Dat was vooral op rekening van dreigingsniveau 4 te schrijven. Maar de raad nam de beslissing om het feest toch te laten plaats vinden. En dat konden de 800 aanwezigen duidelijk appreciëren.

Heel veel Merchtemse poitici waren present en Paul Severs ziggezagde de ziel uit zijn lijf. Maarten Mast, schepen van senioren, was zichtbaar blij met zoveel enthousiasme. Mooi in een grijze polo met gemeentelogo gestoken, zorgden de personeelsleden van gemeente en OCMW voor een vlekkeloze bediening van de meezingende senioren.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...