Kunstenares keert naar Merchtem terug voor tentoonstelling

In het August De Boeckhuis kan je op zaterdag 19 maart (van 14 tot 18 uur) en zondag 20 maart (van 11 tot 18 uur) gaan kijken naar beeldend werk van drie vriendinnen. Chris Vanderstraeten werd geboren in Merchtem, woonde tot haar 28ste in Brussegem maar huist nu in Zemst. Voor de tentoonstelling deed ze een beroep op twee vriendinnen en studiegenoten: Myriam Selleslagh uit Mechelen en Chris De Laet uit Weerde. De organisatie is in handen van Kunstkring Soetendaelle en iedereen is van harte welkom op de tentoonstelling die Expo werd gedoopt. Klik op de afbeelding om ze groter te maken.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...