Schepen De Valck kandidaat voor nationaal bestuur

David De Valck – schepen van begroting en financiën, cultuur, kerkraden, stedenbouw ruimtelijke ordening en milieu – gaat voor een zitje in het nationaal bestuur van Open VLD. “Mijn jaren ervaring als advocaat en voorlopig bewindvoerder én in de gemeentelijke politiek hebben mij rijp gemaakt voor deze stap,” verklaart hij zijn kandidatuurstelling.

Alle leden van zijn partij kunnen tussen 18 en 26 maart hun stem uitbrengen in een eerste stemronde. Tussen 29 maart en 2 april volgt nog een tweede stemronde. Of Merchtem naast Maggie De Block nog een tweede stem in het nationaal bestuur zal krijgen (Ella De Neve is geen kandidaat meer) weten we dus begin april.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...