Grap met een geurtje

M Mieregemhof 2Was het een grap of een pesterij? Feit is dat de uitbaters van café Mieregemhof zaterdagmorgen met een ongewone ‘plas’ op de oprit en het fietspad werden geconfronteerd. Op het eerste moment dacht men dat het ‘pek’ was maar een doordringende geur wees in de richting van een lozing van aal (‘beer’ in het Merchtemse dialect).

Nadat ze eerst zelf wat hadden opgekuist kwam de brandweer toch ter plaatse om het stinkende goedje te verwijderen van het voet- en fietspad. De politie zorgde ervoor dat het wegverkeer in de Mieregemstraat beurtelings langs het Mieregemhof kon passeren.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...