Dieter Troubleyn en Concordia in première voor Vlaanderen

Hoewel het jubileumjaar strikt genomen achter de rug is heeft de Koninklijke Muziekvereniging Concordia nog niet al haar pijlen verschoten. Na het Valentijnsconcert van 14 februari wordt druk gerepeteerd voor de premi√®re van Troubleyn, Diamondsongs & Seagulls. Met dit programma dat vooral, maar niet alleen, songs brengt van Neil DIamond‚Äôs werelelpee ‚ÄėJonathan Livingstone Seagull‚Äô gaat acteur-zanger Dieter Trubleyn samenwerken met een aantal harmonie-orkesten in Vlaanderen in 2016 en 2017.

Op een persconferentie in het August De Boeckhuis werd dit unieke project voorgesteld. Troubleyn heeft een film gemaakt die live met muziek wordt begeleid. Rode draad in het programma zijn de succesnummers van de Amerikaan Neil Diamond.

Paasconcert 4 Voorsmaakje

De Koninklijke Muziekvereniging Concordia krijgt de eer om Dieter Troubleyn hierbij te begeleiden. Op de persconferentie klikte het alvast tussen voorzitter Mark Vanderstraeten, dirigent Marc Weyers en Dieter Troubleyn. Dat was waarschijnlijk mede te danken aan de lekkere hapjes van huiskok Peter Vranckaert.

Nog op de persconferentie gaf Troubleyn al een voorsmaakje met een paar Neil Diamond nummers op de piano begeleid door Steven Mintjens die de arrangementen voor harmonie-orkest schreef. Op 10 april vanaf 19 uur kan je het allemaal meemaken in de O-L-V-kerk in Merchtem-centrum.

Kaarten

M Paasconcert 1Tickets voor dit unieke concert (voorverkoop 12 euro) zijn te verkrijgen bij de muzikanten en bestuursleden of telefonisch op het nummer 0473/57.90.57. U kan ook online reserveren via de site: www.concordia-merchtem.be. Betaling van de kaarten gebeurt op rekening BE25 1430 6688 9382 van de Koninklijke Muziekvereniging Concordia, Merchtem

Wie het concert op een heel bijzondere manier wil beleven kan een VIP-arrangement (30 euro) reserveren. Daarin zijn begrepen: walking dinner voor het concertgereserveerde plaatsen , drankje tijdens de pauze en een meet and greet met Dieter na het concert. Voor deze VIP-tickets neem je contact op met Mark Vanderstraeten, voorzitter op 0473-579057 of via marc.vanderstraeten@telenet.be

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk