Kerst Open House en Think Pink

Op 29 november wordt in Zaal Vijverdal voor de derde maal het Kerst Open House georganiseerd. Een leuke kerstmarkt met zestien standhouders waar je lekker kan snuisteren om een leuk (kerst)cadeautje te kopen. Je kan er ook terecht voor eenhapje en een drankje in in het Think Pink café.

Het vertrouwde Think Pink Team (Astrid van Nierop, Karen Moeyersoons, Marleen Van Gyseghem en Nancy Bockstael) zet zich opnieuw in voor Think Pink, de actie die borstkanker pati√ęnten ondersteunt en preventie van borstkanker onder de aandacht wil houden. Er wordt deze keer niet gefietst of getriatlond maar gewandeld. Niet zomaar een wandelingetje maar een nachtelijke wandeltocht van 42 km.

Om deel te kunnen nemen moet elke deelneemster 250 euro verzamelen die Think Pink de middelen geeft om actie te ondernemen. Momenteel is het Merchtemse Think Pink Team al met vier, wat al 1000 euro sponsorgeld betekent. Kom dus op 29 november naar Zaal Vijverdal (aan de kerk) waar je van 11 tot 18 uur terecht kan op Kerst Open House.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk