Disco Party Revival ten voordele van chirojongens

De vzw Humbeek Plage organiseert nu zaterdag 14 november voor de 17de maal de ‘Disco Party Revival’ in zaal Eldorado.

Naar aanleiding van de brand van 25 oktober die de chirolokalen volledig heeft verwoest, heeft het bestuur van Humbeek Plage beslist om de volledige opbrengst te schenken aan de jongenschiro. In het verleden hebben de Chiro en Humbeek Plage (vroeger vzw Funsport) steeds samen de Palmfuif georganiseerd en dat heeft een hechte band doen ontstaan tussen de twee verenigingen.

De Disco Party is al jaren een vaste waarde in Grimbergen en omstreken voor een groot aantal feestgangers met bijhorende glitterkledij. Van 17 tot 20 uur kunnen ook de kids zich vermaken op de populaire tunes van Dj Jarno. De inkom is gratis.

Vanaf 21 uur zullen dj Groove Merchant, vaste waarde bij Studio 54, en resident dj Tom voor de muzikale ambiance zorgen. Om het discospektakel compleet te maken zullen de gasten zich kunnen vermaken op een exclusieve LED-dansvloer.

Iedereen die vóór 22 uur komt meefeesten in zaal Eldorado moet geen inkom betalen.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise