Doe eens santé met een Merchtemse Cuvée

Er is het Merchtemse Neuzeke en er is Steltenbier maar nu kan je ook klinken met ‘Merchtemse’ wijn. AD Delhaize heeft een Cuvée Merchtem in de rekken om de kermisdagen goed door te komen, als relatiegeschenk te geven aan familie en vrienden of … er gewoon zelf van te genieten.

M Cuvée Merchtem 2Kersten en Stijn (foto) De Bock, die de Delhaize van Merchtem runnen, bestelden een flinke voorraad Merchtemse wijn. Een witte chardonnay heeft het gezelschap van een rode cabernet sauvignon. Allebei van Chileense oorsprong, 2013, lekker fris en fruitig. Het ideale wijntje bij een barbecue of een kermismaal. En voor de prijs (4.79 euro) moet je het niet laten.

Op het etiket van zowel de rode als de witte Cuvée Merchtem prijkt het wapenschild, met toelating van het gemeentebestuur natuurlijk. Makkelijk te herkennen dus aan het witte etiket met een sierlijk Merchtems schild. Als tegenprestatie gaat een deel van de opbrengst naar de vrijwilligers van het rust- en verzorgingstehuis Ter Stelten. Nog meer argumenten nodig om de Cuvée eens stevig te gaan proeven? Alleen in de AD Delhaize in de Puursstraat te verkrijgen.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk