Het slechte weer dreigt tennistornooi te verstoren

Ondanks de gure weersomstandigheden speelt men in tennisclub St Christoffel dit weekend de halve finales en de finale van het enkeltornooi outdoor heren dat de club organiseert.

165 tennissers schreven zich in en begonnen op zaterdag 18 juli aan de wedstrijden. 152 in totaal, verdeeld over 12 reeksen. Op zaterdag 25 juli staan de halve finales op het programma, op zondag 26 juli de finalewedstrijden met na afloop een slotparty.

Wedstrijdleider Joris De Bruyn en zijn adjunct Marc Leirens zagen natuurlijk liever het zonnetje schijnen boven hun terreinen in de Schuitstraat te Pollare maar de weergoden zien dit anders. ‘Onze vier tennisbanen zijn na een regenbui snel speelklaar. We zullen dan ook pauzes inlassen, indien nodig. Eventueel wijken we uit naar tennisclubs in de omgeving en worden een aantal wedstrijden indoor afgewerkt.’

Ondertussen is men bij TC St Christoffel al volop bezig met de organisatie van het jeugd- en dubbeltornooi dat van 22 tot 30 augustus 2015 gespeeld wordt. Meer info : 054 33 72 70.

Topartikels editie Ninove-Dender