Merchtem organiseert grote fotowedstrijd

De formule van de bebloemingswedstrijd heeft zijn beste tijd gehad en wordt vervangen door ‘Zomerkiekjes’, een fotowedstrijd voor Merchtemse amateur fotografen. De wedstrijd staat open voor alle leeftijden en de digitale foto’s mogen gemaakt zijn met smartphones, tablets of … fototoestellen.

De wedstrijd loopt van 21 juni tot en met 20 september 2015. Daarna doet de jury haar werk en bepaalt wie in de prijzen valt. Elke deelnemer kan maximaal drie foto’s insturen per gekozen categorie: Fauna en Flora, Gebouwen, Evenementen en Landschappen.

In elke categorie is er een mooie prijs voor de winnaar, een Bongobon of Vivabox. Daarnaast is er een hoofdprijs die bestaat uit een fototoestel ter waarde van 1.000 euro. Het volledige reglement en de uploadpagina vind je op www.merchtem.be/zomerkiekjes. Het gemeentebestuur vraagt dat je materiaal mag gebruikt worden in publicaties.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk