Sociaal restaurant en cafetaria weer open

Het Merchtemse WZC Ter Stelten likt zijn wonden na de instorting van een terras op de tweede verdieping. Het puin werd intussen geruimd en morgen (dinsdag) opent het sociaal restaurant (in de cafetaria van het WZC) opnieuw de deuren.

Sinds de instorting op donderdagavond moest het sociaal restaurant noodgedwongen dicht blijven. Er moesten telkens zo’n 40 reservaties opgezegd worden.

Maar vanaf dinsdag kunnen de vaste en occasionele klanten van het sociaal restaurant dus weer terecht op hun vertrouwde stek in de cafetaria.

Ondertussen claimt het OCMW het herstel van zijn gebouwen in de oorspronkelijke staat. Architect en aannemer werden hierover aangesproken. Experts zullen moeten bepalen wat de oorzaak van de instorting was.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk
Topartikels bij Goeiedag.be