Unieke dubbelslag in Merchtems voetbal

Zowel de fanion herenploeg als de damesploeg van FC Merchtem 2000 mochten zich zondag tot kampioen in hun reeks kronen. Een unieke dubbelslag die de supporters in euforie bracht. De dames wonnen de cruciale wedstrijd met 1-5, de herenploeg ging op Denderzonen Pamel met 0-4 cijfers winnen.

A HERENEr was heel wat volk uit Merchtem naar het veld van Denderzonen Pamel gekomen. Iedereen wist: als FC Merchtem 2000 de wedstrijd won, dan was de kampioenentitel binnen. De supporters zagen met een gerust gemoed hoe het bij de rust al 0-2 stond. Na de rust werd de stand verdubbeld tot 0-4. Na het affluiten volgden de gekende euforietaferelen met spuitende champagneflessen en dolblije spelers en officiëlen.A DAMES

Ook de supporters gingen mee uit de bol. Vooral toen duidelijk werd dat ook de damesploeg (FC Merchtem 2000 Ladies) de klus hadden geklaard en de kampioenentitel op zak had. Na de wedstrijd trok ‘de harde kern’ naar het Mieregemhof waar burgemeester Eddie De Block een gratis vat gaf zodat geen enkele supporter nog (?) dorst hoefde te lijden.

Voor een uitgebreide fotospecial, klik  HIER 

 

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk
Topartikels bij Goeiedag.be