Geckofest op 24 mei

Geckofest is een dance-muziekfestival dat plaats vindt in Merchtem in het nieuwe sportcomplex aan de Brusselsesteenweg (J.Stallaertstraat). Het festival is een Daytime festival, de deuren gaan open om 14 uur. 12 uur lang kan je genieten van meeslepende beats op 2 podia.

Het eerste podium dompelt je onder in de wereld van Deep-house en aanverwante muziekgenres met onder andere de Nederlandse producer-dj ” JAYDEE” die een wereldhit scoorde met het nummer “Plastic Dreams” , De Belgische top dj van La Rocca “JOERI” is ook present. Ook het Nederlandse vrouwelijke duo “DIA Y NOCHE” gekend van onder andere het party concept “The Dansant” mag het beste van zichzelf geven. “R3NAAT” zal als Resident en mede organisator natuurlijk niet op de affiche ontbreken, alsook Nico Morano, Jonez Vs Paul Cruz, Moeinza en Sammir van Disco-Dasco.

Het 2de podium is een commerciëler getinte line-up met onder andere “DIMARO” die al verschillende hits heeft gehad. Onder andere het nummer “DRUMS” zal bij velen wel een belletje doen rinkelen, hij is een gegeerde gast op alle grote dance festivals en krijgt steeds het publiek op zijn hand. Een andere bekende naam in de dance wereld is “LAURENT WERY”, ook komt het Nederlandse duo “2DIRTY” het beste van zichzelf geven. Deze toppers worden ondersteund door dj Freefall, Coppez en Carl&Patch.

Voor verdere info kan je terecht op de website www.geckofest.be of je kan een bezoekje brengen aan de Facebook pagina https://www.facebook.com/geckofestparty

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk
Topartikels bij Goeiedag.be