Merchtem in de ban van de rode kerstbal (+ foto's)

Het is niet makkelijk om een originele eindejaar actie te bedenken om de mensen aan te sporen hun kerst- en nieuwjaar aankopen in Merchtem te doen. Maar de handelaars die zich verenigd hebben in de groep ‘shop 2 shop’ zijn er toch in geslaagd zeer origineel uit de hoek te komen.

Bij de groep van Levedaele van het tehuis voor niet-werkenden liet Shop 2 Shop Merchtem houten kerstbomen maken. De bewoners van WZC Ter Stelten zorgden voor honderden zilveren en witte pomponnetjes.

Rode kerstbal

Ondertussen werden deze originele kerstbomen opgesteld aan de handelszaken die aan de actie deelnemen. Het bijzondere is dat er elke dag één rode kerstbal wordt opgehangen in één van de kerstbomen. Wie die kerstbal ontdekt krijgt een geschenk in de winkel waar de kerstbal werd aangetroffen.

Wie naar Merchtem komt winkelen moet dus goed uitkijken naar die rode kerstbal. Je wint er altijd een leuke prijs mee!