Sinterklaas op doortocht door gemeente

De jeugddienst, de dienst kinderopvang, het Huis van het Kind en de dienst integratie & inburgering Meise slaan de handen in elkaar en organiseren begin december opnieuw een doortocht van Sinterklaas.

Bedoeling is om alle kinderen een leuk Sinterklaasfeest te bezorgen en te zorgen voor ontmoeting tussen buurtbewoners. Op 2 december passeert Sinterklaas in onderstaande buurten: Buurthuis Oppem, Merlijnweg (9.45u); Meise centrum, Ann Christy-plein (10.30u); Meuzegem, ‘t Ameuzement (11.15u); Westrode, De Eendracht (12u); De Nekker, speelterreintje Fazantenlaan (13.15u); Levedale (14u); Eversem parking JH Den Droes (14.45u); Imde wijk Neerveld (15.30u); Rossem kerk (16.15u) en tenslotte parking de Spil in Wolvertem (17u).

Foto ter illustratie

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise