Beiaardfeesten zetten Meise op zijn kop

Na vier jaar viert Meise opnieuw volwaardige Beiaardfeesten. Het thema is dit jaar ‘Meise op zijn kop!’.

De Beiaardfeesten vinden plaats op zondag 21 mei. Tussen 10 en 18 uur vind je de rommelmarkt in de straten rond de kerk. Er zijn al een honderdtal standplaatsen verdeeld. De inschrijving hiervoor was tot Pasen enkel bestemd voor inwoners en handelszaken uit Meise. Nu kunnen ook andere geïnteresseerden een standplaats aanvragen via het formulier op de website van de gemeente.

Na het beiaardconcert door Eddy Mariën, dat om 13.30 uur begint, vind je allerhande acrobatische animatie in het centrum van het dorp. Met menselijke piramides, acrobatie en percussie uit Afrika wordt Meise letterlijk op zijn kop gezet. Er zijn ook workshops gezichts- en haarversiering en dromenvangers. Afsluiten gebeurt traditioneel om 18 uur met de klokjesworp.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise