Meise Boven maakt van WK-matchen Rode Duivels evenement in grote tent

Vereniging ‘Meise Boven’ organiseert opnieuw een evenement rond alle matchen van de Rode Duivels. De wedstrijden worden op groot scherm uitgezonden. De locatie is deze keer de parking van het gemeentehuis in de Tramlaan in Wolvertem en dus niet meer in Meise.

De reden voor de verhuis is dat het event deze keer plaatsvindt in een grote tent (40m op 20m) met houten vloeren en verwarming. De wedstrijden vinden plaats op 23 november om 20 uur (België-Canada), 27 november om 14 uur (België-Marokko) en 1 december om 16 uur (België-Kroatië). De toegang tot de tent is gratis. Aansluitend is er ook een DJ-party. De opbrengsten zijn ten voordele van lokale verenigingen en goede doelen.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise