Meisenaren steken handen uit de mouwen tijdens grote zwerfvuilactie

Er werd massaal zwerfvuil geruimd zondag in Meise. Dat was onder meer het geval aan de Paardeweidestraat en de brug van de A12. Daar alleen al werden een twintigtal zakken met zwerfvuil gevuld.

Ook burgemeester Gerda Van den Brande (N-VA) stak de handen uit de mouwen. “Vele zwerfvuilvrijwilligers zijn het ganse jaar door actief, waarvoor mijn oprechte dank”, zegt ze. “Heel wat bermen lagen er dan ook vrij netjes bij. Er moet echter nog een lange weg worden afgelegd. Nochtans is het vrij simpel. Een leeg blikje, verpakking: het weegt amper iets. Neem het gewoon mee naar huis en selecteer het op een correcte wijze. Zo houden we het netjes en Moeder Natuur is je dankbaar. Een welgemeende dank aan het gemeentepersoneel om de zakken direct op te ruimen. Alles ligt er terug netjes bij. Laat ons dat nu zo houden.”

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise