Workshops over toekomst De Vlieten en wijk van Oppem

Gemeente Meise werkt de komende tijd aan ontmoeting en leefbaarheid in de verschillende buurten. Het bestuur wil graag dat inwoners mekaar leren kennen en dat ze graag in hun buurt wonen. Volgende week vinden in dat kader verschillende workshops plaats.

Het digitaal participatieplatform ‘Hoplr’, partner van de gemeente Meise voor dit porject, heeft eerder al een enquête georganiseerd en interviews met mensen uit de buurt afgenomen. Nu komt de belangrijke laatste fase: een workshop. Je kan er samen met je buren parten over of je blij bent met de buurt, wat er beter kan, en wie daar kan bij helpen.

Voor De Vlieten vindt de workshop plaats op dinsdag 22 februari van 19 tot 21 uur in lokaal dienstencentrum De Spil (Godshuisstraat 33, 1861 Wolvertem). Voor de wijk van Oppem is dat op donderdag 24 februari van 19 tot 21 uur in het nieuwe Buurthuis (Merlijnweg 9, Oppem)

Inschrijven kan door een e-mail met je naam en wijk naar anastasia@hoplr.com te sturen of te bellen naar 0487/55.60.94. Vergeet je mondmasker niet.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise