Vermoedelijke drugsdealer opgepakt bij controle

De recherche van politiezone KLM (Kapelle-op-den-Bos/Londerzeel/Meise) heeft in Wolvertem een vermoedelijke drugsdealer kunnen oppakken.

De betrokkene werd in verdachte omstandigheden opgemerkt aan boord van een voertuig waarop de agenten beslisten om tot controle over te gaan. In het voertuig werden 23 pakjes cocaĂŻne aangetroffen evenals drie grote flessen lachgas en een hoeveelheid ballonnen waarvan meerdere reeds gebruikt waren. Op de persoon zelf werd er een geldbedrag van 285 euro teruggevonden. De 22-jarige man uit Brussel werd op last van het parket Halle-Vilvoorde voorgeleid bij de onderzoeksrechter die besloot om hem onder aanhoudingsbevel te plaatsen.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...