Politie schiet op dief die op agenten in wil rijden

In de Grotewinkellaan in Strombeek-Bever heeft de politie woensdagavond het vuur geopend op een dief die op hen in wilde rijden.

Het incident vond plaats rond 22.30 uur. De politie van Waterloo achtervolgde een vermoedelijke dief die ze eerder al in Waterloo hadden proberen intercepteren. Toen de man op een schuiladres in Strombeek-Bever arriveerde wilden de agenten hem arresteerden. Maar hij probeerde te vluchten en reed met zijn auto richting de politie. De agenten trachtten het voertuig tot staan te brengen door acht keer te vuren op de banden. De verdachte kon echter toch vluchten. De politie van Grimbergen kwam in bijstand en deed ook de vaststellingen maar de verdachte kon niet meer gevonden worden. Hij wordt volgens het parket momenteel nog opgespoord. Geen van de betrokken agenten zou gewond geraakt zijn.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise