Passagier van vrachtwagen uit cabine geslingerd en in levensgevaar

Op de A12 in Meise is vrijdagavond in de richting van Brussel een zwaar ongeval gebeurd met een vrachtwagen.

Volgens de eerste vaststellingen was er enkel een vrachtwagen betrokken bij het ongeval. “Een trekker met oplegger is ingereden op de vangrail. De passagier is daarbij uit de cabine geslingerd en verkeert in levensgevaar”, aldus Carol Vercarre van het parket Halle-Vilvoorde.

De bestuurder van de truck bleef ongedeerd, maar is wel in shock. Hij legde alvast een negatieve ademtest af. Er werd een verkeersdeskundige van het parket aangesteld om de precieze omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. Door de crash was de rijbaan even grotendeels versperd. Pas na de komst van de deskundige kan de vrachtwagen immers getakeld worden.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise