Heraanleg petanqueterreinen volop bezig

De petanqueterreinen aan de sporthal in Meise worden grondig heraangelegd. De werken zijn het gevolg van 5 banen die verwijderd werden voor de aanleg van een speeltuin voor de aanpalende lagere basisschool De Leertuin.

Die heeft door het toenemend aantal leerlingen meer speelruimte nodig. Daarom worden de petanqueterreinen verschoven rondom Bar Mââs en het zwembad. Een win-winsituatie: de school krijgt extra speelruimte en voor de sportievelingen komen er acht volledig nieuwe petanqueterreinen. De borduren zijn geplaatst en drie van de acht banen zijn reeds genivelleerd. Niveauverschillen of obstakels rondom de banen werden zoveel mogelijk vermeden om de veiligheid van senioren te garanderen. Aansluitend op de werken volgt de aanplanting, het plaatsen van de zitbanken en de scoreborden.

Foto: Gemeente Meise

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise