Nieuwe naam voor multifunctionele feestzaal gezocht

Er wordt momenteel hard gewerkt aan de inrichting van een multifunctionele zaal ter vervanging van het Fenikshof in de oude fabrieksgebouwen van Douwe Egberts. Inwoners kunnen mee helpen zoeken naar een passende naam.

De ingebruikname van de zaal zal ongeveer samenvallen met het moment dat het grootste deel van de bevolking gevaccineerd is en we dus opnieuw met meer mensen kunnen samenkomen. “We zijn op zoek naar een originele en bruisende naam voor deze gloednieuwe zaal. Daarom roepen we alle inwoners op om mee te zoeken naar een passende naam”, klinkt het bij het gemeentebestuur.

Een jury zal een shortlist maken van de 5 origineelste namen. Uit deze namen zal het schepencollege de winnaar kiezen. “De bedenker van de naam die we weerhouden, wordt beloond met een bon van 100 euro, te besteden bij de handelaars in Grimbergen. Maar ook de 4 inzendingen die niet werden weerhouden ontvangen een mooie prijs.”

Stuur jouw suggestie voor 15 maart 2021 door via het e-loket.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise