Krogstraat en August Van Doorslaerlaan tijdelijk eenrichting wegens bouwwerven

In de Krogstraat en de August Van Doorslaerlaan gelden er tijdelijk verkeersbeperkende maatregelen wegens een aantal bouwwerven in Meise-centrum.

In de Krogstraat, van de Brusselsesteenweg tot de Onze Lieve Heerweg, wordt eenrichtingsverkeer ingesteld in de richting van de Onze Lieve Heerweg. In de August Van Doorslaerlaan, tussen de Onze Lieve Heerweg en de Brusselsesteenweg, wordt dan weer enkel verkeer richting de Brusselsesteenweg toegestaan. In het eerste stuk van de Onze Lieve Heerweg wordt ook een parkeerverbod aan de pare kant ingesteld. Voor de voetgangers en fietsers wordt een omleiding voorzien in de August Van Doorslaerlaan via het pad naar de bibliotheek. Deze maatregelen gelden tot 1 april 2021.

De grondwerken op de werf hebben vertraging opgelopen waardoor de geplande werken op 15, 16, 17 en 18 december niet kunnen doorgaan. De straat zal die dagen dus niet afgesloten worden. De werken zullen begin januari plaatsvinden. Het eenrichtingverkeer blijft wel van toepassing.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise