Plantentuin verkoopt Mijmerklokjes ten voordele van ziekenhuispersoneel

Plantentuin Meise verkoopt heel de maand december ‘Mijmerklokjes’. De opbrengst gaat naar Villa Veerkracht van het UZ Brussel dat het ziekenhuispersoneel ondersteunt.

Plantentuin Meise roept de hulp in van de bezoekers om een mooie mijmerplek te maken voor iedereen die het nu moeilijk heeft. De dagen worden korter en de mensen van wie we het meest houden, hebben we nu even niet zo dichtbij als we wensen.

Iedereen kan online één of meerdere ‘Mijmerklokjes’ aankopen met zijn naam of persoonlijke boodschap erop. Deze verlichte meiklokjes zorgen heel de maand december voor een mooie mijmerplek in de Rozentuin: om tot rust te komen, te denken aan geliefden en vrienden die het moeilijk hebben, aan iemand die je moet missen, … Het streefdoel is om er 4000 te verkopen.

Bij aankoop van een Mijmerklokje slaan de bezoekers drie vliegen in één klap. Ze zorgen mee voor een prachtige plek om te mijmeren in de Plantentuin en steunen het goede doel, met name Villa Veerkracht van UZ Brussel dat psychologische en emotionele ondersteuning biedt voor de zorgverleners. Tenslotte werken ze nu al mee aan een betoverende lichtinstallatie van het lichtevenement volgend jaar, WinterFloridylle 2021.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise