Ook geen Stephex Masters door corona

Ook het jumpingevenement Stephex Masters, dat normaal zou plaatsvinden van 26 tot en met 30 augustus, valt ten prooi aan corona. De organisatie meldt op haar Facebookpagina dat de editie van dit jaar niet doorgaat.

“Helaas moeten we vanwege de lopende wereldwijde coronamaatregelen officieel aankondigen dat Stephex Masters in 2020 niet kan plaatsvinden”, klinkt het in een bericht. “Het is nog niet mogelijk dat een evenement van deze grootte en impact plaatsvindt in België. De prioriteit gaat naar het welzijn, gezondheid en veiligheid van al onze toeschouwers, gasten, partners, ruiters en leveranciers. We zien elkaar in 2021 weer voor een nieuwe editie.”

Het evenement lokt jaarlijks topruiters van over de hele wereld naar Meuzegem. Vorig jaar waren er zo’n 50.000 bezoekers.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise