Hang de vlag voor een beetje kermisgevoel

Normaal zou op vrijdag 14 augustus de kermis geopend worden met de traditionele KWB-corrida, normaal zouden op zaterdag 15 augustus de kermisattracties geopend worden, normaal zou op dinsdag 18 augustus het hele centrum van Merchtem ingepalmd worden door de jaarmarkt en een heleboel animatie, normaal zou vanop het balkon van het gemeentehuis (zie foto) de kermis worden afgesloten met de ballekensworp … maar het is niet normaal. Geen corrida, geen kermisattracties, geen jaarmarkt, geen optredens, geen … niets eigenlijk. De schuldige is uiteraard het hardnekkige covid-19 virus

Om de sfeer er toch wat in te houden roept het gemeentebestuur op om de Merchtemse huizen te bevlaggen en/of te versieren met wit-rode accenten. Schepen van feestelijkheden Julie Asselman gaf alvast het goede voorbeeld door de ‘Het is Mogelijk in Merchtem’ vlag uit te hangen. Wie zijn gevel versierd, een foto maakt en die instuurt ten laatste op dinsdag 18 augustus naar het e-loket van de gemeente maakt kans om één van de tien prijzen te winnen die traditioneel uitgereikt worden na de ballekensworp. Als je een foto instuurt krijg je een bevestigingsmail waarmee je vanaf woensdag 19 augustus aan het snelloket in de campus Nieuwstraat een leuk attentie kan ophalen.

Uit alle inzendingen worden tien winnaars gekozen die een lekkere verrassingsmand ter waarde van 25 euro ontvangen. Voor de winnaar van de eerste prijs is er een ‘Merchtemse shopper’ ter waarde van 125 euro.

Wil je meedoen en een mooie prijs winnen stuur je foto dan naar www.merchtem.be/merchtemkermis2020 (klikken op e-loket).

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk