Honolulu Zomerbar gaat niet door

Jeugdhuis Knødde heeft na lang en moeilijk overleg beslist de zomerbar, die ze planden als alternatief van de jaarlijkse Hawaifuif en Honolulubar, te annuleren. Gezien de huidige toename van het aantal Corona-besmettingen in Meise en de omringende gemeentes, gebruiken ze hun gezond verstand.

Voorzitter Alexandre Lheureux: “Een cocktail in de zon met het mooiste uitzicht van Meise, een brunch met de familie of gewoon een afterwork met de collega’s… Alles was tot in de puntjes geregeld om 10 zwoele zomeravonden corona-proof te laten doorgaan. Maar we gelasten het af. Dit is de enige juiste beslissing. De gezondheid van onze medewerkers en onze bezoekers staat voor ons altijd voorop.”

Dat de eerste editie van de Honolulu Zomerbar uitgesteld wordt, komt hard aan. De jongeren van Jeugdhuis Knodde hopen volgende zomer op dezelfde locatie alsnog deze formule toe te passen. Iedereen die de afgelopen dagen al tickets gekocht heeft, wordt de volgende dagen door de organisatie gecontacteerd.

Foto: Archief

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise