Plantentuin weer helemaal toegankelijk maar enkel met e-ticket

In onze papieren editie van 10 juni is enigszins gedateerde informatie over de Plantentuin Meise verschenen in het artikel ‘Plantentuin beperkt open’.

De Plantentuin Meise is intussen weer helemaal toegankelijk. Het verplichte parcours is dus ook niet meer van toepassing, net als gratis toegang. Die toegang is enkel mogelijk op vertoon van een vooraf gereserveerd e-ticket voor een welbepaald tijdstip via de website. Op die manier wordt het aantal bezoekers gespreid. Tickets zijn dus niet te koop aan de ingang zelf. De Oranjerie is intussen ook terug open. De dienst ‘info’ is bereikbaar via e-mail (info@plantentuinmeise.be) en telefoon (02 260 09 70). Alle andere diensten zijn per e-mail bereikbaar.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise