Bestelwagen ramt geparkeerde vrachtwagen

Bij een bizar verkeersongeval op de Wilgenlaan is zaterdagmiddag een man levensgevaarlijk gewond geraakt. Een bestelwagen met twee inzittenden reed er vol in op een geparkeerde vrachtwagen.

Het ongeval deed zich voor om iets voor 16 uur. De bestelwagen van een firma uit Onze-Lieve-Vrouw-Waver reed van het Rondplein richting de rotonde op de Wilgenlaan. Om een nog onduidelijke reden reed de bestuurder plots achteraan vol in op een Nederlandse vrachtwagen die op de parkeerstrook stond.

De chauffeur kwam met de schrik vrij maar de passagier incasseerde een zware klap. Hij moest door de brandweer bevrijd worden uit het wrak en werd met levensgevaarlijke verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Hij is intussen stabiel maar ligt nog wel op intensieve zorgen.

Op de Wilgenlaan werd door de politie een tijdlang één rijvak afgesloten.

 

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise