War, Peace and Love met Euterpe

Op 25 mei geeft Brassband Euterpe zijn jaarconcert onder de wel erg mooie titel ‘War, Peace and Love’. In zaal Harmonie kan je op zaterdag vanaf 20 uur luisteren naar een concert met muziek die u meeneemt langs de vele emoties van de oorlog: van rauwe strijd, over warme momenten, tot de langverwachte vrede.

Dirigent Roland Van Buggenhout zorgt voor de muzikale score en Stien Michiels praat de muziekstukken naadloos aan mekaar. Met meer dan 40 muzikale jaren op de teller is Euterpe een vaste waarde geworden in het Merchtems muzieklandschap. Brassband Euterpe repeteert wekelijks op dinsdagavond van 20.30 tot 22.30 uur in Zaal Harmonie te Merchtem.

Tickets kosten 12 euro in voorverkoop en 15 euro aan de kassa. Meer info: www.brassbandeuterpe.eusecretariaat@brassbandeuterpe.eu

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk