Verzekering voor sporters zonder club

 

De gemeente Meise wil zoveel mogelijk mensen veilig laten sporten en lanceert daarom met ‘Zeker Sporten’, een nieuwe sportverzekering voor inwoners die buiten clubverband sporten. “Tarieven starten vanaf 20 euro per persoon per jaar”, zegt sportfunctionaris Dany Geysels. “Ook gezinnen kunnen zich laten verzekeren voor 35 euro per jaar. Naast een kwalitatieve sportverzekering krijg je via een online platform regelmatig een motivatietip om je aan het sporten te houden.”

Het gaat om een initiatief van de gemeente, Zeker Sporten en ISB. Schepen van sport Wim Verbeke: “Of je nu alleen sport of met het hele gezin, je geniet van alle voordelen en een gerust gevoel. De sportactiviteiten zijn 100% verzekerd. De mutualiteit betaalt je sportpakket trouwens ook gedeeltelijk of volledig terug.”

De ‘Zeker Sport’sportverzekering is ideaal voor wielertoeristen, wandelaars, joggers, zwemmers, skaters of mensen die graag in de fitness duiken. Het pakket dekt lichamelijke ongevallen, burgerlijke aansprakelijkheid, hartfalen en beroertes en biedt rechtsbijstand. Wie zich wil inschrijven, kan dat via www.zekersporten.be/meise

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise