JH Knødde en chiro klaar voor Honolulu Bar en Hawaïfuif

Jeugdhuis Knødde en Chiro Meise organiseren dit weekend opnieuw hun traditionele Honolulu Bar en Hawaïfuif. Met het after workfeestje ‘Honolulubar’, dat vanavond om 17 uur begint, probeert de organisatie opnieuw een bredere doelgroep aan te spreken. Vorig jaar bleek dat een schot in de roos met bijna 2.000 aanwezigen. Ook dit jaar zijn de inwoners van Meise welkom voor een zomerse vrijdagavond in een uniek decor. Iedereen kan genieten van zelfgemaakte paella, glaasjes cava, cocktails en pintjes. Enkele verassende dj’s en Michaël Degreef en Vrienden zullen zorgen voor een uitbundige sfeer. Zaterdag is er dan de Hawaïfuif vanaf 21 uur. In een uniek decor kan u genieten van heerlijke cocktails en muziek. Place to be is de parking van zwembad De Wauwer. Vanaf 21 uur gaan de deuren open. Rugzakken zijn niet toegelaten. Inkom bedraagt 8 euro.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise