Vriendenkring brandweer verkoopt kalenders

De vzw Vriendenkring Brandweerpost Londerzeel gaat vanaf deze maand weer van start met hun jaarlijkse kalenderverkoop. De kalenders worden deur aan deur verkocht voor 5 euro, waarvan 1 euro per verkochte kalender gaat naar een goed doel. “Dit jaar hebben wij gekozen voor Bednet”, zegt secretaris Vincent Willequet. “Dit is een organisatie die er voor zorgt dat langdurig of chronisch zieke kinderen en jongeren die niet naar school kunnen van thuis uit via de webcam toch hun lessen kunnen volgen. Mede dankzij Kiwanis Londerzeel, dat de opbrengst zal verdubbelen, hopen wij een mooi bedrag te kunnen schenken aan Bednet.” De drie burgemeesters van Meise, Kapelle-op-den-Bos en Londerzeel gaven alvast het goede voorbeeld en kochten een kalender.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise