Scouts en Gidsen klaar voor Supernova

 

Op vrijdag 9 september is het een klein beetje ‘Tomorrowland’ in Wolvertem. Dan vindt namelijk de 7de editie van Supernova plaats. De Scouts en Gidsen van Sint-Brixius- Rode slagen erin om elk jaar een aantal grote namen op de affiche te krijgen. Voor het derde jaar op rij trapt DJ Pechtax Supernova af in de Oude Veiling. De beloftevolle CD&J, ook bekend van op Studio Brussel, krijgt de kans om de opwarming te zijn van de headliner dit jaar. Vervolgens mag Nexuz als headliner achter de draaitafels plaatsnemen. Nexuz draaide deze zomer nog op Tomorrowland in Boom en was eerder ook al present op Tomorrowworld. Afsluiter is ‘Freaquency’, die onder meer al op Tomorrowland en Laundry Day te horen was.

Info: Vrijdagavond vanaf 21 uur in de Oude Veiling te Wolvertem. Tickets kosten 5 euro in voorverkoop en 7 euro aan de kassa.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise